Auto, Auto's

De veranderingen zijn op het eerste gezicht misschien niet duidelijk, maar de eerbiedwaardige Mercedes Benz G-klasse heeft zijn grootste update gekregen sinds hij in 1979 op de markt kwam.

De Mercedes G-klasse, het drie decennia oude off-road icoon, heeft dankzij Mercedes-Benz World nieuwe kenmerken en karakters gekregen. De gloednieuwe G Wagen is verkrijgbaar met rechtse besturing en met keuze uit een diesel- of een benzinemotor. Op de oprit staan robuuste, boxy 4x4's met vijf zitplaatsen die met de hand zijn gebouwd.

Deze opleving heeft geleid tot een aantal speciale oplagen, waaronder de stoere G 500 4×4 in het kwadraat en de 6-wieler reus G.
Jonh Doe

De G-Klasse, de luxueuze terreinwagen van Mercedes-Benz, geldt volgens Mercedes Benz-experts al lang als een designicoon. Toch heeft Mercedes de G sinds 1979 niet meer ingrijpend gefacelift. Iconische elementen blijven essentie toevoegen aan zijn karakteristieke uiterlijk. Zo is de nieuwe G-Klasse uitgerust met de unieke portiergreep en het karakteristieke sluitgeluid, de robuuste beschermstrip aan de buitenkant, het karakteristieke sluitgeluid, het zichtbare reservewiel op de achterklep en de markante richtingaanwijzers. Al deze onderscheidende kenmerken lijken essentie toe te voegen aan zijn bijzondere uiterlijk.

Tabellen in een bericht

Titel Nummer 1 Titel Nummer 2 Titel Nummer 3 Titel Nummer 4
Eerste punt 1 Eerste punt 2 Eerste punt 4
Tweede punt 1 Tweede punt 2 Tweede punt 4
Derde punt 1 Derde punt 2 Derde punt 4
Vierde punt 1 Vierde punt 2 Vierde punt 4

Afbeeldingen in een bericht

Het unieke design van de G-Klasse vat de zinnelijke puurheid samen en blijft tegelijkertijd trouw aan het karakter van het origineel. Zo zijn de aan de buitenkant aangebrachte deurscharnieren en de opliggende motorkap naar een nieuw niveau getild.

5 manieren om geweldige deals te vinden voor tweedehands auto's

  • Beste tijd om een auto te kopen.
  • Controleer de geschiedenis van de auto.
  • Begin niet over je inruil.
  • Vertel de dealer dat je aan het rondkijken bent.
  • Neem je tijd.

Met zijn sublieme karakter en hoogwaardige elementen is de G-Klasse er altijd in geslaagd om offroadkarakter en luxe op een bijzonder harmonieuze manier met elkaar te combineren. Al in de standaarduitrusting straalt de G-Klasse met zijn tijdloze en authentieke open poriënhout een klassieke elegantie uit. Tot de stijlvolle elementen behoren het decent gebruik van hoogwaardige metalen of koolstofvezel sierdelen en de lederen zetels.

Uitgerust met een 5,5-liter V8 AMG-model levert de G-Klasse een sublieme rijervaring met een indrukwekkende 416 pk en een koppel van 450 lb-ft bij 2000 t/min. Bovendien is de nieuwe G-Klasse uitgerust met de automatische Benz negenversnellingsbak. Hoewel deze ook in andere modellen verkrijgbaar is, zijn de koppelomvormer en de transmissiesoftware speciaal aangepast voor de G-klasse.

Om het voertuig in goede staat te houden, moet u het naar de nabijgelegen Mercedes Benz reparatie Greensboro Free Web Content, North Carolina auto shop brengen.

Gevonden wat U zocht?

Wij hebben een paar auto's staan die U wellicht interreseren